Цветан Цветанов: Кандидатите за кметове на Полски Тръмбеш и Златарица са с огромен потенциал

Животът

06-10-2015, 19:43

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Цветанов призова хората масово да гласуват на тези избори, за да се осигури истинска представителност

По български обичай с хляб и сол и с бурни овации посрещнаха Цветан Цветанов в Полски Тръмбеш, където официално бе представен кандидатът за кмет д-р Емил Енчев. Гостуваха още кандидатът за кмет на община Златарица Стефан Бранзелов, кандидатите за кметове на населени места и претендентите за общински съветници в листите на ГЕРБ.

Цветанов бе очакван и от току-що проходилия Цецко, чиято поява на бял свят се случи с неговата лична и на ГЕРБ подкрепа, чрез „ин витро“ процедура. Развълнуваните родители на малкия Цветан изразиха увереността си, че българските семейства като тях усещат подкрепата, която имат в лицето на ГЕРБ и благодариха на Цветанов за човечността, която постоянно проявява.

„И Стефан Бранзелов, и д-р Емил Енчев са хора с огромен потенциал и възможности”, категоричен бе Цветан Цветанов. „Благодаря на Стефчо Бранзелов и на неговия екип, че са тръгнали в тази тежка битка, защото знаем какъв е страхът в община Златарица“, коментира Цветанов. По думите му, противопоставянето, което и днес се наблюдава в много български общини, е дело на онези, които искат да отвратят хората от политиката и да си осигурят ниска избирателна активност. Цветан Цветанов призова хората масово да гласуват на тези избори, за да се осигури истинска представителност на кметовете и общински съветници, които ще бъдат избрани.

        



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов