На 4 декември светва Коледната елха в Горна Оряховица

Мисия

01-12-2015, 07:32

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

До елхата малчуганите ще се радват на светеща шейна с еленчета

С празнично шоу за децата на 4 декември (петък) от 17.00 ч. в Горна Оряховица ще бъдат запалени светлините на Коледната елха. 8-метровото Коледно дърво е монтирано пред сградата на Общината. За радост на малчуганите до елхата е разположена и светеща шейна с еленчета. Близо до тях е монтирана и къщичка на Дядо Коледа, където децата могат да пускат своите писма до добрия старец. Продължава монтирането на коледни светлини в целия град.

В празничната програма на 4 декември ще вземат участие Балет „Грация” с художествен ръководител Соня Георгиева, Вокална група при СОУ „Вичо Грънчаров” с художествен ръководител Нели Атанасова, МТ „Алтернатива” при НЧ „Напредък – 1869” с художествен ръководител Симеон Христов. Специален гости на вечерта ще бъде Дядо Коледа. И тази година добрият старец ще спази традицията и ще пристигне по изненадващ начин. Малчуганите и Дядо Коледа ще запалят заедно светлините на Коледната елха и празничната светлинна украса в града.

Заради празничното детско шоу ще бъде наложена временна организация на движението в центъра на града. От 16.45 ч. до приключване на мероприятието ще бъде затворена за движение ул. „Цар Освободител4 в участъка от НЧ „Напредък – 1869” до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов