Цветан Цветанов ще посети oбласт Велико Търново

Председателят на ПГ на ГЕРБ ще бъде в региона на 14 и 15 декември

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще проведе двудневно посещение в област Велико Търново.

На 14 декември /понеделник/, от 13.30 ч. Цветан Цветанов ще посети СОУ „Иван Момчилов“ в град Елена. В 14.00 ч., в голямата зала на Община Елена, ще започне среща на Цветанов с членове и симпатизанти на ГЕРБ и с жители на общината.

В 16.00 ч. Цветан Цветанов ще пристигне в гр. Стражица, където ще проведе среща с граждани в местния пенсионерски клуб, ул. „Михал Друмев“.

В 18 ч. председателят на Парламентарната група на ГЕРБ ще пристигне във Велико Търново. В старата столица той ще присъства на мюзикъла  „Българи от старо време“. С подкрепата на ГЕРБ спектакълът на великотърновския музикално драматичен театър ще се играе безплатно за местните жители.

На 15 декември /вторник/ от 9.00 до 11 часа ще се проведе приемна на Цветан Цветанов, който е избран от Великотърновски многомандатен район. Приемната за жителите на областта ще се проведе в зала 302 на Община Велико Търново.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов