Най-надеждната марка за употребявани автомобили стъпи във Велико Търново

Das WeltAuto носи доверие и сигурност, колите са с гарантиран пробег и сервизна история, със застраховка и възможност за лизинг

Автомобил втора употреба с гаранция, с гарантиран пробег и сервизна история, с детайлна техническа проверка, с право на подмяна, с възможност за лизинг и застраховане. До днес във Великотърновска област подобно нещо не нямаше.

В базата на „Авточойс“ ООД обаче, вече се предлагат и такива коли. За тях с името си гарантира световната марка Das WeltAuto, занимаваща се ексклузивно с продажбата на употребявани автомобили. Volkswagen AG е първия концерн, който въвежда такъв единен международен бранд. Основната цел е унифицирането в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизираната дилърска мрежа на автомобилните марки, произвеждани от концерна. Целта е да се предоставят устойчиви и еднотипни стандарти, както като модерна търговска визия, така и като качество и многообразие на услугите, въплъщаващи ценностите  на марката Das WeltAuto- прозрачност, доверие, надежда, сигурност.

Преди да стигнат до своите нови собственици, всички автомобили на Das WeltAuto минават щателен технически преглед по стандартизиран протокол, включващ 75 позиции, които покриват всички детайли. В чек листата е включена проверка на купе, каросерия, двигател, скоростна кутия, електроника, окачване, силово предаване, както и тестово шофиране от сервизен инженер. На база на този протокол се извършват належащите ремонти, ако има такива, така че на клиента да се предаде гарантирано добър и сигурен автомобил. Такъв автомобил се предава с гаранция от 6 месеца, без тя да се заплаща допълнително от клиента.

Специално за представянето на марката и новите услуги, в „Авточойс“ в старата столица пристигна Ивайло Кирков – бранд мениджър на „Порше БГ“, която притежава правата за България на Das WeltAuto.  “Стандартите на марката гарантират избор от качествени, сертифицирани употребявани автомобили с ясни произход и история, реален пробег, в добро техническо състояние и външен вид”, каза той пред гостите, дошли за представянето. По думите му основният контингент автомобили са изкупени от клиенти на „Порше БГ“, както и върнати от лизинг автомобили на Volkswagen Leasing/ Audi Leasing- Германия, а също и тестови автомобили на дилърската мрежа. В продажба са и служебни коли на „Авточойс“ и „Порше БГ“. Колите са на възраст до 7 години и 150 000 км. Пробег, като са в много добро, за възрастта си, състояние, категоричен е Ивайло Кирков.

Das WeltAuto ще отговаря на нуждите и желанията на настоящите и потенциални клиенти на Volkswagen и Audi, уверен е директорът по продажби в „Авточойс“, Иван Димитров. “На настоящите предлагаме една изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на личния им автомобил с нов, а на потенциалните се предоставя възможност за избор както на нов, така и на гарантирано добър употребяван автомобил”, обясни Димитров.

Едно от особено привлекателните условия, предлагани от марката е възможността автомобилите да бъдат финансирани от „Порше Лизинг“. Фирмата предлага едно от най-добрите за България съотношения между възраст на автомобила и срок на финансиране - до 9 години общо. „Порше Иншурънс Брокер“ пък работи с всички водещи застрахователи в България и предлага завършен цикъл на покупката с необходимите застраховки.

Програмата „Сервиз 4+“, предоставя финансово разумни и качествени услуги за сервизна поддръжка с качествени оригинални части в оторизираната сервизна мрежа на марките Volkswagen и Audi. Услугата „Гаранция за мобилност” гарантира, че в случай на авария клиентите получават безплатна пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел, според условията на програмата.

Едно от основните предимства, което ще отличава Авточойс, като дилър на Das WeltAuto, от останалите търговци на употребявани автомобили, ще е възможността за тестово шорифане на всяка от предлаганите коли. Така клиентите ще имат възможността сами да се убедят в качествата на автомобилите и в прилагането на ценностите на марката Das WeltAuto. Нещо повече- ако в рамките на седмица клиентът реши, че това не е неговият автомобил, той може да го замени с друг.

Авточойс, който се утвърди като добър партньор на клиента, предлага и атрактивни пакети от обслужване на автомобила. “Изготвяме индивидуални, преференциални оферти за всеки автомобил на Das WeltAuto. Предлагаме гарантирано качество на сервиза, за да може автомобилът да е инвестиция за собственика си, а не просто разход”, каза още Иван Димитров.

През изминалите години, „Авточойс“ се утвърди на пазара във Велико Търново, не само като водещ дилър в продажбите на нови автомобили, но и в предлагането на качествени употребявани МПС и конкурентни условия за обслужването им. Причисляването на фирмата към марката Das WeltAuto, се очаква да повиши още повече качеството на предлаганите услуги.

Das WeltAuto е част от амбициозния план за развитие на Volkswagen AG, който трябва да го изведе на челното място сред автомобилните производители в света. Das WeltAuto вече присъства не само в цяла Европа, но също в Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни. Притежател на правата за България е „Порше БГ“ ЕООД. Правата за ползване се преотдават единствено на сертифицирани дилъри, като за такава сертификация могат да кандидатстват само оторизираните дилъри на Volkswagen и Audi в България, какъвто е „Авточойс“ - Велико Търново.

Повече за Das WeltAuto – в сайта dasweltauto.bg, където право да публикуват свои обяви имат само оторизираните дилъри на марките Audi и Volkswagen в България.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов