Пет училища бяха отличени за най-атрактивна коледна украса

Мисия

22-12-2015, 08:26

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Конкурсът се организира от Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” с подкрепата на Община Горна Оряховица

Пет училища бяха отличени тази година в конкурса за най-атрактивна коледна украса. Конкурсът се организира от Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” с подкрепата на Община Горна Оряховица.

И тази година в надпреварата се включиха всички общински училища в Общината. Жури от представители на Горнооряховския младежки парламент и на дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки” отличи най-атрактивните училищни украси. Наградите бяха връчени на специална церемония в Гербовата зала на Общината.

За най-атрактивна външна украса отличие получи ОУ „Св. св. Кирил и Методий” - Поликраище. Най-атрактивно украсени се оказаха коридорите на ОУ „Иван Вазов”. СОУ „Георги Измирлиев” получи наградата за най-атрактивна украса в класните стаи. Учениците от ОУ „Паисий Хилендарски” бяха подредили най-атрактивен коледен кът, а СОУ „Вичо Грънчаров” получи наградата за най-масово участие на учениците в украсяването на училището.

Наградите на отличените бяха връчени от кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

„Благодаря на всички, че се включихте в този конкурс и творихте красота”, обърна се към учениците инж. Добрев и им пожела здраве, щастие и оптимизъм през Новата година. „Нека да вярваме, че от тук нататък ни предстоят само хубави неща”, каза още инж. Добрев.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов