Горнооряховчани отново ще се забавляват заедно в Новогодишната нощ

Мисия

27-12-2015, 07:00

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На сцената ще излязат певците от Вокален състав „Нова музика” и Маги Джанаварова

Горнооряховчани и гостите на града отново ще могат да се забавляват заедно в Новогодишната нощ и да посрещнат 2016 година на открито. Празничната „Новогодишна магия” се организира от Община Горна Оряховица.

Сцената отново ще бъде построена в кв. „Пролет”. Празничният маратон ще стартира в 22.30 ч. На сцената ще излязат певците от Вокален състав „Нова музика” и Маги Джанаварова. Четвърт час преди полунощ ще прозвучи празничното приветствие на Президента на Република България. Приветствие ще произнесе и кметът на Общината инж. Добромир Добрев. Малко преди 00.00 ч. всички заедно ще отброим оставащите секунди до Новата 2016 г., а нейното начало ще възвестят празнични илюминации. В първите минути на Новата година в празничната програма ще се включат ФА „Сидер войвода” при НЧ „Напредък – 1869”, Николай Манолов и Стелияна Христова.

Във връзка с провеждането Новогодишната програма на Община Горна Оряховица, ледената пързалка, която тази година е построена в кв. „Пролет” ще работи до 19.30 ч., а от 20:30 часа на 31.12.2015г. /четвъртък/ до 02.00 часа на 01.01.2016г./петък/, ще бъде затворен за движение на МПС участък от улица „Васил Левски” от кръстовището й с улиците „Славянска” и „П. Р. Славейков” до кръстовището й с ул. „Борима” и ул. „Ангел Кънчев”.

В празничната нощ, Община Горна Оряховица организира и безплатен транспорт за посрещане на Новата 2016 г. на открито в кв. „Пролет”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов