Инж. Дилян Млъзев : Благодаря Ви за даденото доверие през 2015 г.! Да е мирна и благодатна 2016-та!

Мисия

29-12-2015, 09:10

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Уважаеми съграждани и приятели на град Елена и еленския край,

Пред прага сме на Новата година. Време, в което се обръщаме назад и правим равносметка на изминалата година, правим планове за новата и с надежда отправяме хубави пожелания за себе си и близките си.

2015 беше изборна година. Благодаря Ви за даденото доверие! Ще направим всичко възможно, за да го оправдаем.

През тази година в нашата община се случиха много хубави неща. Те са пред очите на всички ни. Не трябва обаче да спираме дотук. Уверявам Ви, че и занапред заедно с общинските съветници и екипа на общинската администрация ще работим за по-добри публични услуги, за по-модерна инфраструктура, с мисъл за хората в неравностойно положение, за децата и младите хора, за нашите възрастни родители. Ще се постараем да организираме повече и по-интересни културни и спортни събития, за да стане Елена още по-добър град за живеене и все по-привлекателен за гостите от страната и чужбина. Това е начинът градът ни да се ползва с добро име, което е една от предпоставките да привлечем инвестиции в тези трудни за всички времена.

Да благодарим смирено на Бог, че ни запази от бедствия и катастрофи, и да се обърнем към Него с молба все така да закриля града ни, селата и хората в тях. Да отворим сърцата си за доброто и да бъдем позитивни в помислите си, скромни в желанията си и искрени към околните. Да не спираме да мечтаем и да се стремим към духовното и възвишеното, защото то е, което толкова много ни липсва в днешния свят.

Бъдете здрави и преуспявайте в начинанията си! Да е мирна, благодатна и плодородна Новата 2016 година!

 

Инж. Дилян Млъзев

Кмет на община Елена



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов