Дентална клиника, лекувала Силвестър Сталоун, ще прегледа безплатно децата от Дома в Дебелец

Животът

06-01-2016, 18:04

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Прегледът е благодарение на зам.-председателя на Народното събрание Иван Иванов

Стоматолози от столична дентална клиника, лекувала Силвестър Сталоун, ще извършат безплатни прегледи на децата от Дома за медико-социални грижи в Дебелец, съобщи Общинско радио Велико Търново. Това обяви депутатът от Реформаторския блок Иван Иванов при посещението си днес в заведението. По негови думи клиниката разполага със специална зала за лечение на деца с хронични заболявания и медико-социални проблеми и работи по социална програма в помощ на децата с увреждания. Иванов е получил уверение за прегледите   от колегата си Валентин Павлов, който е собственик на модерния център. Екипи ще проверят здравния статус на малчуганите на място, а при проблеми след разговори с родителите децата могат да бъдат транспортирани до София и лекувани в клиниката.      
Народният представител се ангажира още да съдейства за осигуряване на микробус, с който ще бъдат превозвани до Дневния център в дома деца от Велико Търново, Павликени и Стражица.
23 момичета и момчета са настанени на постоянна грижа в дома, 41 посещават Дневния център, уточни директорът д-р Анелия Георгиева.
 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов