До 50 метра е намалена видимостта на прохода Шипка

Пътните настилки са мокри

До 50 метра е намалена видимостта на прохода Шипка и в района на Севлиево поради мъгла. Това каза за „Фокус” дежурният в Областно пътно управление – Габрово. Пътните настилки са мокри. Времето е облачно. Температурата на въздуха е от 0 до 8 градуса. На прохода Шипка е 0 градуса. Няма затворени пътни участъци и регистрирани инциденти на пътя. Три автомобила на Областно пътно управление са работили по обработване на пътните настилки през нощта.
До 31 март включително се ограничава движението по Габрово – Узана от км 2+800 до км 3+100, който съвпада с бул. „Никола Вапцаров“ в град Габрово, поради извършване на строително-монтажни дейности. Шофьорите могат да използват обходeн маршрут по ул. „Бодра смяна“ в град Габрово, спазвайки пътната сигнализация. Път Габрово-Дебел дял, в участъка от км 10 до км 13, е затворен за движение на МПС, поради пропадане на пътното платно. Обходният маршрут е през Гъбене и Музга.
На път Кормянско-Малък Вършец-Крамолин между с. Кормянско и с. Малък Вършец има стеснен участък при мост над р. Крапец. Участъкът е сигнализиран с пътен знак В15 „Забранено влизането на пътни превозни средства с ширина, включително на товара, по – голяма от 3,30 м”. Обходният маршрут: за ППС над 3,30 по път Граница Ловеч - /Кормянско -Малък Вършец/ - при км 46+800 по общински път до III-403 в с. Малък Вършец.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов