Камен Костадинов: Нито една партия не е готова за предсрочни избори

Животът

28-02-2016, 00:06

Снимка:

"Труд"

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Няма да има извънреден вот преди президентския, убеден е един от важните в ДПС

Преди президенските избори наесен, предсрочни избори у нас няма да има. Това е мнението на депутата от ДПС Камен Костадинов, който коментира във В. Търново ситуацията у нас.

“Не смятам, че която и да е политическа партия е готова за предсрочни избори. На базата на резултатите от вота за президент всеки ще вземе решение”, е мнението на Костадинов.

Народният представител, който е един от важните хора в ДПС коментира и положението на партията, на фона на новоформиращата се организация с лидер Лютви Местан.

По думите на Костадинов не се очаква великотърновски членове на ДПС да се влеят в другия формат. “В национален мащаб също не прогнозирам някаква заплаха за стабилността на партията”, коментира ДПС депутатът.

По думите му през годините е имало много опити да бъде разцепено Движението за права и свободи. “Това, което поддържа ДПС през годините е, че поддържаме постоянна връзка с избирателите и опитваме да им помогнем с каквото можем”, бяха думите на Камен Костадинов.

Депутатът от ДПС отказа да даде прогноза кой ще бъде избран за национален лидер на партията, но заяви, че очаква сериозни дебати за посоката, в която трябва да върви партията. “Очакваме и доклад от почетния председател на партията, който за нас има визионерски поглед, даващ посоката на развитие”, каза още Костадинов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов