Екипът на Ева Паунова участва в 9-та Национална младежка среща в Горна Оряховица

Велико Търново Лайф

14-03-2016, 10:30

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Събитието бе под надслов „Ролята на младите хора в решаване на глобалните проблеми на гражданското общество”

Европейският информационен офис на евродепутата Ева Паунова – Велико Търново взе участие в Девета национална младежка среща, която се проведе този уикенд в Лясковец. Събитието бе под надслов „Ролята на младите хора в решаване на глобалните проблеми на гражданското общество” и в него взеха участие младежи от Лясковец, Златица, Свищов, Варна, Павликени, Димитровград, Шумен, Силистра, Трявна, Ловеч, Велико Търново, Видин, Монтана, както и представители на домакините от горнооряховски младежки парламент. 

По време на срещата, локалният асистент на Ева Паунова направи презентация за актуалните възможности за младите. Лора Костадинова представи програмите на ЕС, насочени към младежките дейности, образование, спорт и предприемачество - Еразъм + и Еразъм за млади предприемачи. Също така запозна аудиторията с няколко от последно обявените конкурси за млади таланти, в които те могат да вземат участие.

„Европейският съюз предлага интересни възможности за развитие и активиране на младите хора и за нас е много важно да информираме и мотивираме възможно повече от вас да се възползват от тях. За евродепутата Ева Паунова и целия ни екип вие сте приоритет, защото именно вие сте бъдещето както на България, така и на Европа. Вратите на нашия офис са винаги отворени, за да ви съдействаме и подкрепим по вашия път към успеха.“ – завърши тя своята презентация.

Тридневната среща бе организирана от Сдружение „Горнооряховски младежки парламент”  и Община Горна Оряховица. В срещата взеха участие още Национална мрежа за децата, Асоциация Родители и Център за безопасен интернет, Представителството на евродепутата Мария Габриел, Фондация 42; Образователен проект SmartiGraphs, Предприемаческа организация Smart it Smart – Велико Търново и TurnovoRUNs.

Офисът на Ева Паунова във Велико Търново се намира на бул. България и е с отворени врати всеки делничен ден от 9 до 18:00 часа.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов