Срязаха задните гуми на „Хамър”-а на Айдън

Крими

16-03-2016, 14:30

Снимка:

velikotarnovoutre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Докато Хюсеинов е в ареста, някой си го изкарва на скъпата кола

Две от гумите на скъпия джип „Хамър” на криминално проявения Айдън Хюсеинов осъмнаха нарязани днес. Повече от час полицейски екип прави оглед на автомобила, паркиран под ДКС „Васил Левски” във Велико Търново, срещу блока, който обитава мъжът. Джипът е клекнал буквално на джанти със задната си част.

Айдън беше задържан при специализирана операция на 12 февруари, а Специализираната прокуратура повдигна обвинения срещу петима участници в организирана престъпна група за разпространение на наркотици във Велико Търново и областта. Обвинения са повдигнати на Айдън Хюсеинов, ръководител на групата, Карамфил Бижев, Тунай Генчосманов, Илиян Топалов и Бисерка Димитрова.
Според събраните доказателства групата е действала от началото на 2015 г., като е разпространявала предимно амфетамини, марихуана и хашиш. Хюсеинов лично „снабдявал“ членовете на престъпното сдружение с наркотични вещества, указвал им къде да го съхраняват и как да го разпространяват. Тунай Генчосманов сам отглеждал канабис в имота си в с.Малки Чифлик и държал в  къщата си количества готова за разфасоване и разпространение суха маса. Различни количества наркотици са намерени и иззети и от домовете и на други участници в групата.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов