Нови инициативи обсъдиха кметът на Горна Оряховица и Младежкия парламент

Мисия

23-03-2016, 14:57

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обновяване на екопътеките в района е една от бъдещите цели

Нови съвместни инициативи обсъдиха на работна среща кметът на Общината инж. Добромир Добрев и представители на Горнооряховския младежки парламент. В дискусията с младите хора участва и директорът на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности, здравеопазване и международни връзки” Милена Николова.

Обсъдени бяха въпроси, свързани с предложения от младежите Първи брейк фестивал в Горна Оряховица. Дискутирана бе и предстоящата съвместна дейност по обновяване на екопътеките в околностите на хижа „Божур” и Лесопарк „Камъка”. Младежите споделиха идеите си за използването на екоматериали и изразиха готовност да помогнат в тези дейности.

Младежите представиха на своите гости към кампанията срещу сексуализирано поведение на деца и тийнейджъри в интернет #облечисебе, обсъдиха и продължаващата младежка кампания за опазване на града от безразборното лепене на афиши, плакати и некролози. Младите хора споделиха своите виждания относно нови и интересни форми за съвместна работа и изразиха готовност за съдействие по време на Майските дни на културата в Горна Оряховица.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов