Първата си приемна извън общинския център проведоха съветниците от ГЕРБ – Горна Оряховица

Животът

11-04-2016, 16:00

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нова изнесена приемна организират великотърновски общински съветници

Всеки четвъртък местните парламентаристи са на разположение и на горнооряховчани

При засилен интерес премина първата изнесена приемна на общинските съветници от ГЕРБ – Горна Оряховица извън общинския център. В петък те се срещнаха и разговаряха с жителите на с. Правда. Хората поискаха от общинските съветници съдействие за поставянето на 2 камери, с които да бъде завършено видеонаблюдението на селото, както и за изчистване на нерегламентираното сметище в близост до местността „Блатото”. Сред поставените на дневен ред проблеми бяха и ремонт на фитнес залата в НЧ „Звезда –1905”, смяна на настилката на детското игрище и монтиране на нови детски съоръжения, поставяне на спирка и промяна в маршрута на автобуса, свързващ Правда с общинския център, за да става придвижването до Горна Оряховица по-бързо. Хората апелираха и за повече контрол при полагане на пътните настилки в селото.

Общинските съветници поеха ангажимент да разговарят с ръководството на Общината за поставянето на камерите за видеонаблюдение, както и за почистване на нерегламентираното сметище, при наличие на средства. Те обещаха на младите хора, че лично ще осигурят боята за освежаване на фитнес залата в читалището, а от името на партия ГЕРБ ще бъдат дарени допълнителни съоръжения за игра на детското игрище.

Срещите на общинските съветници от ГЕРБ с жителите на населените места ще продължат през седмица. Следващата приемна ще бъде на 18 април в с. Поликрайще от 10 часа в сградата на кметството.

Всеки четвъртък от 17.30 ч. в офиса на ГЕРБ, общинските съветници имат приемна в Горна Оряховица.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов