Областното ръководство на МГЕРБ с дарителска кампания за книги

Животът

19-04-2016, 11:34

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Деян Хаджийски получи приз „Книжовник“

Областното ръководство на Младежи ГЕРБ – Велико Търново  за пореден път провежда дарителска кампания за набирането на книги. В навечерието на 23 април – Международен ден на книгата и авторското право, областният клубен ръководител на структурата Георги Недев призова колеги, приятели и съмишленици да се включат в инициативата, която ще обогати фонда на Регионалната библиотека „П. Р. Славейков“.

„Всяка книга, която сме си купили и вече сме прочели може да бъде споделена с други хора, вместо да стои непрелиствана вкъщи“, коментира Георги Недев.

Желаещите да се включат в доброволната дарителска акция могат да оставят книги в добро състояние в регионалния офис на ГЕРБ във В. Търново, на бул. България 1.

35 томчета вече дари Георги Недев на библиотеката, със съдействието на издателство „Фабер“. Това стана по време на провелата се преди дни в старата столица Книжна борса.

МГЕРБ – В. Търново редовно провежда подобни акции, като благодарение на тях в последните години, освен Регионалната библиотека, с нови заглавия се сдобиха и няколко читалищни библиотеки в областта. През 2014 г. предходният координатор на младежите Деян Хаджийски бе удостоен от ръководството на РБ „П. Р. Славейков“ с приза „Книжовник“. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов