Със 150 000 лева ще оправят улиците на Поликраище

Мисия

25-04-2016, 15:50

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Изнесена приемна на общински съветици от ГЕРБ - Горна Оряховица се проведе в селото

150 000 лева от бюджета на Община Горна Оряховица са отделени тази година за асфалтиране на улици и закърпване на дупки в село Поликраище. Това стана ясно по време на поредната изнесена приемна на общински съветници от ГЕРБ, проведена в населеното място. Новината бе посрещната с изключително задоволство от местните жители.

Много хора от Поликраище се възползваха от възможността да се срещнат с представители на различните комисии към ОбС, да изразят мнение, да изложат проблем, или да потърсят съдействие. Те споделиха, че селото им е хубаво, че има много млади хора, но трябва да се помага на кмета Марин Тодоранов в начинанията му, за да не се обезлюдява Поликраище. Отбелязаха, че селото е много зелено и благоустроено, има стадион и паркове, но те не винаги са добре окосени. Съветниците от ГЕРБ се ангажираха да настояват пред общинското ръководство в следващия бюджет да бъдат отделени средства за закупуване на градински трактор, за да може по-лесно и бързо да се окосяват близо 150 декара зелени площи в селото.

Хората от Поликраище поискаха още да се поставят постоянни кофи за изхвърляне на строителни отпадъци, а не да плащат допълнително за контейнери на почистващата фирма. Беше поставен и въпроса за ремонт на централната част.

Следващата изнесена приемна на общинските съветници на ГЕРБ ще се състои на 11.05.2016г. – сряда от 10,00 часа в гр. Долна Оряховица, в сградата на кметството.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)