„Моята жена – лъжкиня” представя Младежки театър „Алтернатива”

Велико Търново Лайф

04-05-2016, 08:37

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Горнооряховската публика ще го види днес и на 10-ти май

Спектакълът „Моята жена – лъжкиня” ще представи пред горнооряховска публика младежки театър „Алтернатива”. Премиерата е днес (сряда) от 18.30 ч. на сцената на НЧ „Напредък – 1869”.

Постановката ,,Моята жена – лъжкиня“ от К. Кнекел и М. Мейо е комедия на ситуациите. В желанието си Кейт да запази семейството си, използвайки ,,съветите“ на най – добрата си приятелка Маги затъват в смешни ситуации. С помощта на Джими – семеен приятел, тримата се забъркват в такива каша, от която трудно се излиза.

В ролите публиката ще види Петя Драганова, Нина Савова, Венцислава Маркова, Ива Радева, Веселин Златанов, Мирослав Павлов и Тонислав Станев.

Музиката и осветлението са подбрани много сполучливо, както и семплият  декор, за да обогатят спектакъла. Те са дело на Иванина Савова – тоноператор, Христо Колев – сценография, сценично осветление и музикално оформление, постановка – Симеон Христов.

Спектакълът „Моята жена – лъжкиня” ще се играе отново на сцената на НЧ „Напредък – 1869” на 10 май (вторник) от 18.00 ч. 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)