Бивша детска градина става полицейско управление

Мисия

17-05-2016, 11:47

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Заместник-министър Цвятко Георгиев посети Елена

Заместник-министър Цвятко Георгиев и директорът на Областната дирекция на МВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов посетиха полицейското управление в Елена

Заместник-министър Цвятко Георгиев, директорът на ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов и началник отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР - В. Търново комисар Стефан Николов бяха на работно посещение в РУ – Елена вчера. Целта  беше ръководството на МВР да се запознае с обстановката и условията, при които работят служителите от полицейското управление в балканския град.
Зам.-министър Цвятко Георгиев се запозна със служители, разговаря лично със тях за проблемите, които съпътстват ежедневната им дейност и огледа сградата, в която работят. Той остана впечатлен от системата за видеонаблюдение, която е изградена в града и която в реално време се следи на монитор от служителите в полицейското управление.
След това заместник-министъра, директора на областната дирекция, комисар Николов, началника на полицейската управление в Елена гл. инсп. Тодор Тодоров и кмета на града Делян Млъзев разгледаха сградата на бившата детска градина, която община Елена предоставя за ползване на полицейското управление. Обсъдени бяха належащите ремонтни дейности, които трябва да се извършат там и полиция и местна власт си обещаха в края на лятото екипът на РУ – Елена да се настани в новата сграда.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов