26-годишна е загинала при катастрофа край Шереметя

Крими

24-05-2016, 14:16

Снимка:

bulgariautre.bg, архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тежка катастрофа на Околовръстното шосе

Жена и дете пострадаха при катастрофа в Пловдив

След удара мотоциклетиста и спътничката му паднали от возилото и били ударени от лек автомобил "Рено"

Тежък пътен инцидент затруднява движението по пътя София - Варна, в района на великотърновското село Шереметя. Произшествието е станало днес около 12,00 ч.

По първоначална информация мотоциклет "Хонда", движещ се в посока от В. Търново към Варна се е ударил в движещият се пред него лек автомобил "ВАЗ", чийто водач е предприел маневра "обратен завой". След удара мотоциклетиста и спътничката му паднали от возилото и били ударени от лек автомобил "Рено", движещ се в посока от Варна към В. Търново. В резултат на това на място е загинала пътничката от мотоциклета, 26-годишна жена от гр. Попово. С тежки травми във велкотърновската болница е откаран мотоциклетистът, който е на 34 години от Павликени. Водачите на леките автомобили са изпробвани за употреба на алкохол, с техническо средство, пробите са отрицателни. Взети са им кръвни проби за химичен анализ. На мотоциклетиста също ще бъде взета кръвна проба. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Движението на мястото на инцидента се регулира от служители на "Пътна полиция". Автомобилите се пропускат в едната лента.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов