Хиляди видяха уникалното лазерно шоу в Г. Оряховица

Мисия

30-05-2016, 14:33

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Маргарита Хранова изпя най-популярните си хитове

С грандиозен концерт и уникален 3Д мапинг и лазерно светлинно шоу завърши празничния 29 май в Горна Оряховица. Над 25 хиляди горнооряховчани и гости на града се събраха на пл. „Георги Измирлиев”, за да празнуват заедно.

От началото до края на близо 4-часовия концерт, горнооряховската публика с изключителна емоция подкрепяше изпълнителите на сцената. В празничната вечер пощадът на града се оказа малък, за да побере желаещите да се забавляват.

Първи на сцената излязоха звездите на „Нова музика”, които заредиха зрителите с положителна емоция. Изпълнителите призоваха горнооряховчани да ги подкрепят на финала на шоуто „България търси талант”, който ще се излъчи на 5 юни от 20.00 ч. по btv. Градусът на настроението се покачи още, когато на сцената се качи Николай Манолов, който представи и новия си проект съвместно с „Нова музика” и музикантите на ФА „Сидер войвода”. След него на сцената излезе Маргарита Хранова, която изпълни едни от най-големите свои хитове и завърши представянето си с букет от популярни български песни.

Най-голяма емоция у публиката обаче предизвика появата на хип-хоп звездата Криско. Рапърът взриви публиката с някои от своите най-емблематичните си парчета.

След него на сцената излезе кметът инж. Добромир Добрев, който поздрави горнооряховчани и благодари на всички, които направиха възможен този спектакъл. Всички очакваха с нетърпение лазерно светлинното шоу. Площад „Георги Измирлиев” потъна в пълен мрак и уникалният 3Д спектакъл започна. На сградата на Общината бяха проектирани важни моменти от историята на Горна Оряховица от обявяването й за град до наши дни. Миналото, настоящето и бъдещето на града бяха пресъздадени от цветни светлини, лазери, 3Д картографиране и музика в уникален 15 минутен спектакъл, специално проектиран от британеца Анди Фокнър.

След лазерно светлинното шоу площад „Георги Измирлиев” бе озарен от невероятна заря, която бе и грандиозния финал на празничния ден на Горна Оряховица.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов