Цветан Цветанов присъства на празника на горнооряховския суджук

Мисия

04-06-2016, 17:28

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Зам.-председателят на ГЕРБ награди победителите в конкурс за детска рисунка

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна със стотици хора, събрали се в парк "Градска градина" за празника на горнооряховския суджук. Тази година се провежда Десетото юбилейно издание на кулинарното изложение в Горна Оряховица.
"Горнооряховският суджук е една от първите наши защитени географски марки в Европейския съюз – нещо, което успяхме да постигнем в първия мандат на ГЕРБ. Нека да се съхрани тази традиция, която вече има десетгодишна история, да има добро земеделие и повече производители, а горнооряховският суджук да стане визитната картичка на великотърновска
област и на България", каза пред стотиците жители и гости на града Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ награди победителите в конкурс за детска рисунка, посветена на горнооряховския суджук. На празника присъстваха кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, народният представител Клавдия Ганчева,както и представители на местната власт от няколко общини. Цветан Цветанов поздрави домакина Добромир Добрев за добрата традиция, в която се е превърнал Празникът на горнооряховския суджук.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов