Пиарът на община Свищов влезе в ръководството на Асоциацията на специалистите по комуникация

Мисия

12-06-2016, 06:55

Снимка:

АСКО

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Главният експерт по връзки с обществеността в община Свищов Станислава Йорданова е избрана в Контролния съвет на Асоциация на специалистите по комуникация /АСКО/, научи Velikotarnovoutre. Неправителствената организация с 16-годишна история обединява PR специалистите, работещи в родните общини. Преди два дни АСКО проведе свое Общо събрание, на което избра ръководство за предстоящия 4-годишен мандат на местната власт.

На върха на асоциацията са 5-членен Управителен съвет и Контролен съвет, съставен от трима експерти. Делегатите на събранието са гласували доверие на няколко нови попълнения в ръководните си органи, като Станислава Йорданова е едно от тези имена. В Контролния съвет на АСКО тя е избрана наред с Миглена Въгленова от Габрово и Виолета Филипова  - Смолян.

В УС на АСКО пък влизат председателят Веска Тодорова от Самоков, зам.-председателят Таня Балабанова от Сливен, изпълнителният директор Михаела Малеева от столицата и членовете Павлина Павлова от община Чавдар и Мариий Пейчев от Ценово

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)