14-годишна великотърновка с ГРАН-ПРИ от международен фестивал в Украйна

Велико Търново Лайф

19-06-2016, 12:06

Снимка:

личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

14-годишната великотърновка Милица Мартинова се завърна с най-голямата награда ГРАН-ПРИ в категория „Поп Изпълнители“ от Международния Фестивал “Bravissimo Fest”. Престижният конкурс се проведе в Украйна.

Милица е възпитаничка на вокалния педагог Петя Кръстева и изучава поп и джаз пеене в паралелка с музикален профил в СОУ ”Емилиян Станев”.

„Bravissimo Fest” се проведе в град Николаев, близо до Одеса и в него взеха участие над 1000 участника. 4 дена участници от 5 страни показваха своите постижения и талант.

В категория естраден вокал са се състезавали 80 участници, в 4 възрастови групи, като всички са преминали предварителна селекция. Милица Мартинова спечели сърцата на публиката и впечатли журито с брилянтното изпълнение на българския най-нов хит на Мария Илиева „Нека вали” и песен из филма “Dream Girls”. Авторитетното 10-членно международно жури с пълно единодушие присъди най-големия приз на нашето момиче. Награда за най-добър вокален  педагог получи и нейната преподавателка – Петя Кръстева.

Освен голямата награда Милица получи и покани за фестивали в Румъния, Полша и Словакия.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов