Предприемачите от ГЕРБ в Златарица с отчетно-изборно събрание

Отчетно-изборно събрание на Предприемачи ГЕРБ се проведе в Златарица. На форума присъстваха клубният ръководител на областната бизнес организация Атанас Парушев, както и общинският координатор на ГЕРБ в Златарица Стефан Бранзелов.

Оживление сред предприемачите се забелязва през последните месеци, стана ясно от отчета, който бе направен за 2015 година. Оптималното възползване от възможностите, предоставяни по различните европейски програми е предпоставка за оцеляването и развитието на дребния бизнес в малките общини, единодушни бяха присъстващите. Те отчетоха благотворното влияние от подновеното европейско финансиране, което на два пъти бе блокирано заради злоупотреби при правителствата на тройни коалиции и два пъти бе възстановено при управление на Борисов.

Досегашният общински координатор на ПГЕРБ – Златарица Лъчезар Косерков бе единодушно преизбран. Той благодари за гласуваното доверие и заяви, че ще продължи да работи все така всеотдайно и още по-устремено за развитието на предприемаческата структура на ГЕРБ в малка Златарица. Новият организационен секретар на структурата пък е Иван Палев, реши събранието.

Атанас Парушев поздрави двамата за отговорността, която поемат и пожела организацията да става все по-стабилна, въпреки трудностите. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов