Юноши на „Академик” - Свищов се подготвяха в Априлци за новия сезон

Спорт

22-07-2016, 16:13

Снимка:

личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

На подготвителен лагер на базата в кв. „Видима”, град Априлци, бяха две от юношеските формации на „Академик” (Свищов). За период от една седмица в общинската база в планинския курорт бяха настанени юношите набор 2003/2004 година с треньор Евгени Маринов и набор 2005/2006 година с треньор Тодор Борисов.

Повече от 40 деца участваха в специализирания лагер, осигурен им от ръководството на Община Свищов.

Треньорите споделиха задоволството си от проведената подготовка преди началото на новия състезателен сезон. Техните възпитаници са тренирали двуразово всеки ден.

- Мога да кажа, че никога досега не съм виждал децата от школата толкова щастливи и ентусиазирано участващи в тренировъчния процес. Много сме благодарни за помощта и отношението, което проявиха към нашите таланти кметът Генчо Генчев и зам.-кметът Борислав Замфиров – разказа треньорът Евгени Маринов.

- Грижата към подрастващите и развитието им в спорта е един от основните приоритети на нашия екип. Затова и занапред ще направим всичко възможно да осигурим всичко, което е по силите ни, за да тренират децата при добри условия – категоричен бе Борислав Замфиров, който е и председател на ОФК „Академик”. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов