Красимир Балъков надъхва „Етър”

Спорт

03-08-2016, 08:00

Снимка:

БНР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ферарио Спасов и вчера не се яви на тренировката на виолетовите

Легендата на „Етър” и българския футбол Красимир Балъков ще се срещне с футболистите на великотърновския тим, за да ги надъха за предстоящия сезон в професионалния футбол. Балъков и президентът на клуба Александър Нанков ще дойдат на днешната тренировка на „виолетовите”, която е в Дебелец от 18 часа. Краси Балъков неотдавна на Общото събрание на клуба бе избран за член на клубната управа заедно с Цанко Цветанов. Очаква се Балъков да разговаря с отбора и да му вдъхне кураж за предстоящите битки във Втора професионална лига.

Досегашните помощници на Ферарио Спасов - Илиян Киряков и Калоян Чакъров, ще водят отбора на „Етър” до назначаването на нов старши треньор, съобщи президентът на клуба Александър Нанков. Настоящият наставник Ферарио Спасов не се яви на тренировките в понеделник вечерта и вчера преди обяд, след като преди това обяви, че напуска.

„Нямаме време за губене, трябва да назначим старши треньор. Трябва, обаче и да сме внимателни в избора, защото имаме сериозни цели в първенството“, коментира Александър Нанков. Той бе категоричен, че няма напуснали футболисти след тръгването на Ферарио Спасов. Последните две заниманията бяха пропуснати от нападателя и голмайстор на тима Петър Димитров, който обаче лекува контузия и предстои да поднови тренировки.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов