Водните приключения за децата в Горнооряховско продължават

Мисия

09-08-2016, 12:51

Снимка:

пресцентър ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Водни приключения радват децата от община Горна Оряховица през лятото

Народният представител инж. Клавдия Ганчева прекара още един ден с деца от горнооряховската община, включвайки се в организирания от МГЕРБ празник за малчугани „Водни приключения“, който се проведе в Долна Оряховица. Заедно с нея, официален гост бе и младият общински съветник Добрин Дериджиян. Близо 90 деца, придружавани от родители, баби и дядовци, се забавляваха часове наред с атрактивните игри и надпревари, с които младежите от ГЕРБ – Горна Оряховица са наситили детския празник.

Водни приключения в горещите летни дни вече имаха и децата в горнооряховските села Драганово, Правда и Първомайци, а в Поликраище забавата се състоя навръх събора на селото. И там малките участници проявиха истински интерес към игрите от детството на своите родители - дърпаха въже, играха на криеница, танцуваха под ритмите на песни като „Детство мое“, проведоха срещи по футбол на малки вратички…. Кулминация на игрите във всяко населено място се оказаха „битките“ с водни пръскала, а след края на забавленията, имаше подарък за всяко дете.

На празника в Поликраище, освен народният представител инж. Ганчева, присъстваха още  градоначалникът на Горна Оряховица Добромир Добрев, заместник кметовете Йорданка Кушева и Деница Коева, общинският ръководител на ГЕРБ Деница Цветанова и кметът-домакин Марин Тодоранов.

За селото има и още една добра новина – вече са осигурени средства за закупуването на градински трактор. Ангажимент да съдействат за това поеха пред местните жители общински съветници от ГЕРБ, по време на своя изнесена приемна в Поликраище през април. Финансирането на тази покупка бе одобрена от местния парламент на последната сесия в края на юли. С тракторчето ще се косят 150-те декара паркове и стадиони в селото, за да бъде то още по-добре поддържано и китно. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов