Олимпиецът ни Тихомир Иванов благодари на "Свилоза" и Община Свищов за подкрепата

Иванов публикува благодарности в личния си Фейсбук профил

Плевенчанинът Тихомир Иванов, който направи силен финал в скока на височина при мъжете на олимпийските игри в Рио, е започнал спортния си път от Свищов. Българинът, който завърши десети в конкуренцията на още 14 състезатели, бе горещо аплодиран при завръщането си у нас след олимпиадата. Елитният млад спортист публикува във Фейсбук профила си благодарности към всички, които са го подкрепяли и специално към Община Свищов и Свилоза.

Ето пълният текст на публикацията на Тихомир Иванов: "Благодаря на всички за подкрепата за мене бе чест да се състезавам на Олимпийските Игри и да защитавам честа на България !!!! Радвам се че успях да постигна изравнен личен резултат от 229см във кфалификацита и на финала за мене това е повече от добро представяне. 
Големи благодарност дължа на човекът който стой зад мене през всички тези часове в подготовка и най вече на сектора за да ми казва че съм готов и мога да се справя със всяка летва която си поставим !!!
Най много благодарности дължа на клуба, за който се състезавам 'Спортен Клуб Свилоза' Свищов и всички лица който стоят зад името на Свилоза. Благодаря на Община Свищов и най вече на Гн Дачев, който прави всичко това реално и възможно аз да съм винаги добре,да не изпитвам липсата от нищо без негова помощ нямаше да успеем да достигнем до този голям форум подготвени по този начин и да представим България така достойно. Благодаря!!!"



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов