Йоанка отново има нужда от нас!

Мисия

23-08-2016, 11:04

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спешна операция предстои на борбеното момиченце

Стартира нова дарителска кампания във Велико Търново за лечението на Йоанка Христова. На момиченцето и предстои спешна операция за отстраняване на тумора и последващи химиотерапии,завършващи целия курс на лечение в Турция.
За първата операция и последвалото лечение, престой и транспорт са събрани 85 000 лв. от семейството на Йоана. В дарителска сметка са постъпили 110 000 лв., от които е платена лъчетерапията и подготовката за химиотерапия, както и част от следващите химиотерапии и усложненията от тях - кръвопреливане, лечение на инфекции и операция за регулиране на шанта и усложнението, което се е получило, разказва лелята на детето Нина Нешева. В момента в дарителска сметка има около 35 000 лв.
За оставащото лечение на Йоанка са необходими още около 70 000 евро. В тази сума е включена операцията за отстраняване на тумора и оставащите 9 курса химиотерапия, както и усложненията, съпътстващи химиотерапията. В тази сума не е включен престоят, транспорт и лекарства, които се закупуват за извън болничното лечение и са на стойност около 600 евро месечно.
За информация и контакти желаещите да помогнат могат да се свържат на телефон 0898 – 425 – 126 с Нина Нешева, леля на Йоана.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов