Обръчи с трибагреници, вдигнати от грациите на „Етър Елит“ посрещнаха гимнастичките ни от Рио

Спорт

25-08-2016, 22:25

Снимка:

личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Грандиозно посрещане на гимнастичките!

С викове "Златни сте" стотици приветстваха нашите момичета на летището

Нежните момичета от великотърновския клуб по художествена гимнастика „Етър Елит“ бяха една от най-атрактивните групи, стекли се на летище София, за да посрещнат родните състезателки по художествена гимнастика, при завръщането им от Олимпиадата в Рио.

Трикольори, опънати в гимнастически обръчи, вдигнати от великотърновските грации, се открояваха сред морето от балони, цветя и знамена, което се образува на терминал 1 още привечер в четвъртък. Самолетът с гимнастичките ни кацна малко преди 20 ч.

Великотърновските възпитанички на треньорката Савина Ганчева, които в момента провеждат лятната си подготовка на изнесени спортни лагери, пътуваха до столицата специално, за да поздравят Неви Владинова, класирала се седма на Олимпиадата, и бронзовите медалистки от ансамбъла ни - Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова.

Името на всяка от националките, с които цяла България се гордее, бе вписано в креативната инсталация, изработена ръчно от гимнастичките от болярския град.

С викове „Златни сте!“ насъбралите се посрещнаха нашите момичета. Бронзовият медал има стойността на злато, убедени са всички фенове и познавачи на грациозния спорт.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов