Горна Оряховица се включи в голямото европейско танцуване

Мисия

11-09-2016, 09:44

Снимка:

Община Г. Оряховица

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

над 200 малки и големи се събраха на импровизиран дансинг

Над 200 участници от Горна Оряховица се включиха в събота вечер в европейската инициатива FlashMOVE, която на 10 септември стартира в 27 държави в Европа. Това е третото поредно издание на седмицата на активното движение и спорт – BE ACTIVE.

На импровизирания дансинг пред Младежкия дом в Горна Оряховица в голямото танцуване се включиха Модерен балет "Етна" и Клуб по спортни танци "Настроение", Спортен клуб по акробатика "Джим денс", Клуб по спортна акробатика "Акро нова", Таекуондо клуб "Хемус" и Спортен клуб за ветерани спортисти "Локомотив 2004". След общата хореография, която изпълниха всички участници, се проведоха и демонстрации по различните видове спорт. Европейският флашмоб завърши с голямо българско хоро, в което се включи и публиката.

Спортното мероприятие в рамките на европейската инициатива се организират от Община Горна Оряховица, Общинско предприятие „Младежки дейности спортни имоти и прояви” спортните и танцови клубове.

„Нашата идея е, чрез инициативата MOVE WEEK да насърчим всички граждани на Горна Оряховица без ограничение във възрастта, образованието и физическото състояние да се движат за здраве и добро настроение”, обобщават организаторите.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов