Зам.-кметът Николай Георгиев поздрави горнооряховските пожарникари

Крими

14-09-2016, 13:27

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На професионалния си празник огнеборците си пожелаха здраве и нова техника

Заместник-кметът Николай Георгиев поздрави днес горнооряховските пожарникари и спасители по повод професионалния им празник. Градоначалникът пожела на служителите на РСПБЗН здраве и успехи за тях и семействата им и по-малко работа за огнеборците. Отслужен бе и водосвет за здраве.

Следобед горнооряховските пожарникари и спасители си спазиха традицията си и си организираха поход до хижа „Божур” със спортни прояви.

„Като цяло тази година можем да се похвалим със слаба интензивност на излизания. Почти нямаме пожари с големи загуби, с изключение на пожара преди седмица, при който се задуши една жена. Лятото, макар и горещо и продължително беше спокойно за нас, само с два пожара в стърнища. Не допуснахме инциденти в житни масиви, както и в горския фонд. Имаме няколко излизания за запалени сухи треви и отпадъци, но като цяло всичко беше спокойно за нас”, сподели Валери Великов, началник група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност”.

На професионалния си празник служителите на горнооряховската РСПБЗН си пожалеха здраве, по-малко произшествия и нова техника. 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов