Двама хванати и двама осъдени за нарушения на пътните правила

Крими

29-09-2016, 18:38

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вълна от присъди срещу пътни джигити

Около обяд в сряда полицията в Дебелец спряла за проверка млад мъж, който карал мотоциклет без регистрационни табели. Оказало се, че при това 36-годишния Ц. Д. от Дебелец е и неправоспособен. Книжката му била отнета, но въпреки това той управлява МПС. Срещу мъжа е започнато бързо производство.

Бързо производство се води и срещу пиян шофьор, който бил заловен в Свищов. Това станало при извършена проверка на лек автомобил «Опел Астра», управляван от 62-годишния А. А. от крайдунавския град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,52 промила. А. А. е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато незабавно производство. 

Междувременно от полицейските сводки става ясно, че глоба 1000 лева и лишаване от право да управлява автомобил за срок от 6 месеца е наложил Районен  съд – Г. Оряховица на 26-годишния Г. К. от железничарския град. Срещу мъжа също се е водило бързо производство и той се е сдобил с присъдата само дни, след като бил заловен да шофира, макар книжката му да била отнета за предишно прегрешение.

По същата причина скоропостижно е осъден 41-годишния М. Л. от с. Лесичери. Наказание 3 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение е отложено за срок от 3 години, 6 месеца лишаване от правоуправление на автомобил и глоба в размер на 200 лева е наложил Районен съд – В. Търново на този нарушител.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов