Във Велико Търново откриха новия комплекс „Скай Център”

Велико Търново Лайф

30-09-2016, 10:24

Снимка:

община велико търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Стотици великотърновци се забавляваха с Графа, Део, Рафи и Прея

Във Велико Търново официално бе открит новият комплекс „Скай Център”. Стотици великотърновци се забавляваха със звездите на българската музика Графа, Део, Рафи и Прея, които създадоха отлично настроение преди официалната част. Гост на кратката церемония по прерязването на лентата на новия търговски обект бе заместник-кметът на община Велико Търново Снежана Данева-Иванова.

Под звуците на българска музика,  търновци разгледаха Sky Centre и търговските обекти, които са разположени на 7 нива. 5 от тях са магазини, а 2 са предвидени за офиси.

Специални изненади имаше и за малки, и за големи. Забавни игри предоставиха над 30 награди за посетителите на събитието.

Sky Centre отпразнува своето откриване, но добрите новини тепърва предстоят. До средата на ноември ще отворят всички магазини и търновци ще могат да намерят там всичко, от което имат нужда –  утвърдени световни и български модни марки, услуги козметика, книги, както и най-доброто за децата.

Търговският център се намира се в близост до идеалния център на Търново на ул. “Васил Левски”. Той се простира на почти 11 000 кв. м площ и разполага с над 30 магазина, голям и удобен паркинг с три зони. Магазините, които вече са отворили врати и oчакват своите посетители са „Техмарт” – една от водещата вериги за техника в България, магазин за детски играчки и бебешки стоки „Рая тойс”, руският хранителен магазин „Берьозка”, една от най-популярните и обичани книжарници у нас „Буктрейдинг”, надеждните застрахователи от SDI, Лили – дрогерия и козметика, магазин за аксесоари, подаръци и декорация за дома S-Gifts, Easy pay, Кафе “Де лукс” и  Аптека „Салвия”. Съвсем скоро врати ще отворят и супермаркет от голяма верига, парфюмерия, международен бранд за текстил и аксесоари за дома, заведение „Бианко”, бутикът за чанти и аксесоари „Фукла”, българският производител на дамска и детска мода „Снеко”, салон „Beauty”, както и офис на куриерите от „Спиди”.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов