Съюзът на пенсионерите с благодарствен адрес до кмета на Елена

Мисия

01-10-2016, 06:08

Снимка:

Петър Димов, Община Елена

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Председателят на Пенсионерския клуб в Елена Стефка Костадинова и нейни съратнички връчиха поздравителен адрес до кмета на възрожденската община Дилян Млъэев. Поздравът е от името на Съюза на пенсионерите у нас, а местните му представители лично посетиха градоначалника.

В официалното писмо ръководството на Централния съвет изказва благодарност на инж. Млъзев и на общинските служители за сътрудничеството и съвместната дейност за подобряване на нелекия живот на възрастните хора от града и селата в Еленския край. Общинската организация на Съюза на пенсионерите получава морална и финансова подкрепа за своите инициативи, клубовете по места са обзаведени и добре поддържани, не крият от организацията.

„Вие сте сред хората, които с желание, амбиция и последователност служат на благородната кауза възрастните хора да имат право на достоен живот“, се казва още в поздравителния адрес до кмета.

Инж. Дилян Млъзев благодари за високата оценка и подчерта, че хората от третата възраст в общината са ценени винаги заради техния опит, мъдрост и отдаденост към всичко, с което са занимават.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов