Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП): Цецка Цачева е отдаден професионалист, дипломат и роден лидер

Мисия

04-10-2016, 09:25

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Евродепутатът се срещна с общинското ръководство и граждани на Елена

„Всеки, който се е срещал и е разговарял с Цецка Цачева, знае, че тя е отдаден професионалист, дипломат и роден лидер. Убедена съм, че ще е успешна първа жена-президент на България,“ заяви евродепутатът от групата на ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова по време на среща с общинското ръководство и граждани на Елена. Посещението на българския евродепутат в планинския град се състоя непосредствено след участието й в Граждански диалог с президента на България Росен Плевнелиев и президента на европейския Комитет на регионите Марку Маркула в Габрово.
По време на срещата кметът на Елена Дилян Млъзев и общинският координатор на ГЕРБ в града Валентин Гуцов споделиха успешния опит на общината с проекти по ОП за развитие на селските райони и ОП за регионално развитие. Освен това Млъзев очерта конкретните резултати от работата на общината по развитие на туризма и преработващата промишленост. Ева Паунова обеща подкрепа за идеята на общината за създаването на т.нар. IT село, за която вече има конкретен инвеститорски интерес от Китай и Тайван.
Освен предстоящите президентски избори, българският евродепутат обсъди с гражданите на Елена и номинацията на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН, за която те изразиха пълна подкрепа. Миграционните въпроси и успешната дипломация на българското правителство за привличане на 160 млн. евро от Европейската комисия за подобряване на защитата на границите ни, също намериха място в продължилия почти час разговор. На срещата в Елена присъстваха още председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов, председателят на групата на ГЕРБ във Великотърновския Общински съвет Деян Хаджийски, областните координатори на Жени ГЕРБ Цветанка Недева и на Предприемачи ГЕРБ Атанас Парушев. Ева Паунова получи официална покана за традиционния за града Празник на еленския бут, който ще се проведе тази година на между 14 и 16 октомври.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов