Ева Паунова и инж. Дилян Млъзев участваха в тържество на ОДК

Мисия

04-10-2016, 10:16

Снимка:

община Елена

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Награди получиха отличилите се деца в национални и регионални конкурси

С пъстро тържество бе открита новата учебна година в преименувания наскоро от Общински детски комплекс в Център за подкрепа за личностно развитие. Церемонията се състоя в залата на синдикалния дом в гр. Елена. На нея присъстваха много деца и ръководители, а почетни гости на събитието бяха кметът на общината инж. Дилян Млъзев и евродепутатът  от групата на ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, която бе на посещение в града.

Инж. Млъзев приветства директора на Центъра г-н Мирослав Лазаров с поздравителен адрес, в който пожелава на всички успешна, изпълнена с творческо вдъхновение учебна година. „Деца, имайте вяра в себе си и в своите и ръководители, защото те са хората, които  ще ви упътват в света на изкуството. Бъдете свободомислещи, защото във вас е силата, която ще ви изведе по пътя към  успеха. Бъдете трудолюбиви и изисквайте все повече от себе си! Не жалете сили и време, защото изкуството е не просто забавление, а начин на живот!“, се казва още в него.

На тържественото откриване бяха наградени отличилите се с успехите си от национални и регионални конкурси през миналата учебна година деца. След края на награждаването тържеството продължи с много танци и забава.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов