Избраха Явор Божанков за председател на Асоциацията на рециклиращата индустрия

Велико Търново Лайф

06-10-2016, 11:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Горнооряховчанинът е носител на наградите „Достойните българи” и „Бяла лястовица”

Горнооряховчанинът Явор Божанков бе избран за председател на Управителния съвет на Асоциация на рециклиращата индустрия (член на БСК) на проведеното на 29 септември Общо събрание на организацията, съобщава regnews.net.
Новият председател е сред основателите на АРИ през 2011 г. и оттогава заема активно поста на зам.-председател. Явор Божанков е управител на фирма Крис – Р ЕООД - еднo от първите рециклиращи дружества в България, основанo през 1990 г.
Новоизбраният председател на АРИ има юридическо образование и е носител на наградите „Достойните българи“, присъдена от БНТ, 24 Часа и Мобилтел АД през 2014 г., и „Бяла лястовица 2014 г.“ за работата си в неправителствената организация „С вяра в доброто”, носител е и на награда „Ряховски камъни 2014" на горнооряховските журналисти.
АРИ е сред най-активите браншови организации на Българска стопанска камара. Асоциацията се стреми да помогне за създаването на възможно най-благоприятен правен и пазарен климат, за равнопоставеност на стопанските субекти и условия за лоялна конкуренция в бранша, при стриктно спазване на изискванията на Закона.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)