Кметът на Свищов от БСП подкрепи Цецка Цачева за президент

Мисия

16-10-2016, 10:47

Снимка:

ПП ГЕПБ

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Генчо Генчев : Това, което съм постигнал като кмет, е и благодарение на правителството на ГЕРБ

„Не се притеснявам да изляза пред жителите на Свищов и да дам подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Правя го, защото ГЕРБ не се притесняваха да застанат зад мен, когато Свищов имаше нужда от промяна. Обединението е в интереса на гражданите.” - това каза кметът на Свищов Генчо Генчев, издигнат от БСП, по време на среща на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и председателя на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов с жители на града.

По думите на кмета, Свищов заема полагащата му се роля в България. „Това е доказателството, че когато работим ръка за ръка се постига успех“, каза той, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

„Всичко, което съм постигнал като кмет на Свищов не е благодарение само на мен, а е резултат и от подкрепата на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. Ние с председателя на Общинския съвет Кристиян Кирилов от ГЕРБ вървим рамо до рамо в управлението на Свищов. Когато сме устремени по пътя в интерес на гражданите, не можем да се делим на бели, червени или сини. За всички нас интересът на Свищов и на гражданите е на първо място. С избора на Цецка Цачева за президент съм сигурен, че ще продължим по верния път на развитие“, категоричен бе Генчо Генчев.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)