Двама пияни шофьори самокатастрофираха

Крими

21-10-2016, 11:45

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В Търново спипаха пореден дрогиран зад волана

Двама самокатастрофирали водачи, употребили алкохол, установиха служители на Пътна полиция и РУ – Елена. Снощи в 23,40 ч. е получен сигнал за самокатастрофирал лек автомобил „Сеат Ибиза” малко под върха в Прохода на Републиката. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че водачът е седнал зад волана с 1,35 промила алкохол. Пострадали от произшествието няма. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ, задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Тази нощ в 02,50 ч. при обработка на пътно транспортно произшествие, с материални щети в Златарица на лек автомобил „БМВ”, блъснал се в стълб от електропреносната мрежа е установено, че водачът – 23-годишния Т. Н. от същия град, е седнал зад волана с 1,80 промила алкохол. Той е дал кръвна проба. По двата случая са започнати бързи производства.

Вчера на ул. «Алеко Константинов» в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Хюндай», управляван от 24-годишния Х. П. от В. Търново. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис и меаафетамин. По случая е започнато досъдебно прозводство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов