Карвинг пленер за деца обявиха в Елена

Мисия

28-10-2016, 08:04

Снимка:

община Елена

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Награди очакват малчуганите и в конкурса „Това е моето семейство”

Карвинг пленер за деца на възраст от 9 до 15 години ще се проведе на 17 ноември от 16:30 ч. в салона на Обредния дом в Елена. Желаещите предварително трябва да са работили проекти за карвинг върху плодове и зеленчуци. Необходимо е да си носят плод или зеленчук, върху който ще работят по време на пленера, както и подходящите за целта инструменти за орнаментиране /ножчета/. Най-добрите образци ще участват в изложба, а техните автори ще бъдат наградени.

Община Елена и Център за подкрепа за личностно развитие обявяват и конкурс за детска рисунка на тема: „Това е моето семейство“, посветен на 21 ноември 2016 г. –Деня на християнското семейство. В конкурса могат да участват деца и ученици от следните възрастови групи: от 6 до 10 г. и от 11 до 15 г.

Всеки избира формата на листа, върху който да работи – А4 или А3, и живописните техники и материали за рисунката. Творбите трябва да съдържат трите имена, възрастта, учебното заведение и адрес, и следва да се представят до 16 ноември в Центъра за подкрепа за личностно развитие  или в Община Елена – стая 316.

Откриването на изложбата и награждаването на най-добрите участници ще бъде на 21 ноември от 17:00 часа в сградата на Община Елена.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов