Георги Мамалев на празника на баницата в Балван

Животът

29-10-2016, 13:01

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Обичаният български артист Георги Мамалев изненадващо посети село Балван, където днес отбелязват първия Празник на баницата. Десетки жители и гости имаха възможността да се запознаят със звездата и лично да се убедят в това колко приятен събеседник и земен човек е той.

Обяснение за присъствието на Георги Мамалев във великотърновското село открихме във Фейсбук страницата на народния представител Евгени Стоев, който е написал: 

"Благодаря на големия Георги Мамалев, че и в тази кампания подкрепя каузата на ГЕРБ и че прие нашата покана да гостува в региона. Днес заедно с него и с колегите Венцислав Спирдонов, Цветанка Недева и Георги Недев поздравихме жителите на село Балван, където за първи път се организира Празник на баницата. Присъства и зам.-кметът на старата столица Снежана Данева.

Приветствам всички инициативи, които поставят акцент върху българското, върху нашите традиции и самобитност! Днес с Жоро Мамалев си говорихме, че като нация имаме нужда точно от президент и вицепрезидент като г-жа Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев! Вицеадмиралът е мой колега в НС и един от най-големите родолюбци, които съм срещал. Двамата с Цецка Цачева ще подкрепят всяка родолюбива кауза"



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)