Горнооряховски деца рисуваха народните будители

Мисия

01-11-2016, 12:38

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Портретите са изложени във фоайето на Младежкия дом

В навечерието на 1 ноември – Деня на народните будители, най-опитните участници от клуб „Графично ателие“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие в Горна Оряховица, с ръководител Илия Банков, рисуваха портрети на будители. Портретите са изложени във фоайето на Младежкия дом. Паралелно с Празнично-образователния пленер посветен на 1 ноември, бе открита и изложба „Летни дейности“. Изложбата включва произведения на изкуството, които участниците в летните дейности на клуб „Графично ателие“ и клуб „Земята и ние“, с ръководител Жанета Никифорова, изработиха през лятната ваканция.

През настоящата учебна година Центъра за подкрепа за личностно развитие разшири дейността си. В Центъра функционират 25 постоянно действащи групи за развитие на интересите, способностите, компетентностите и изявата в областта на науките, технологиите и изкуствата, които обхващат над 390 деца и ученици обучаващи се на територията на Община Горна Оряховица.

Нова дейност за Центъра е създадената група за психологическа и педагогическа подкрепа, в която специалист „Психолог“ полага грижи за деца и ученици от образователните институции в Община Горна Оряховица, като провежда и психолого - педагогически консултации с родители при заявена необходимост.

Всички дейности в центъра за подкрепа за личностно развитие са абсолютно безплатни. Записването става по всяко време на годината. Повече информация за реда на записване на място, на адрес: гр. Горна Оряховица, ул. „Мано Тодоров“ №5, или на сайта на Центъра: www.odk.gorna.net

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)