„Етър” завърши 1:1 с „Витоша”

Спорт

04-11-2016, 18:33

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Георги Василев заложи на промени в състава

Четвърто реми в последните си 6 мача записа „Етър”, като завърши 1:1 при гостуването си на „Витоша” (Бистрица). Няколко промени бе направил в състава старши треньорът Георги Василев, като в основния състав се завърнаха Ивайлов, Кирилов и Николов.

Началото бе равностойно, без опасни положения пред двете врати. Към края на полувремето, обаче домакините се активизираха и в 37-ата минута поведоха. След атака отляво последва центриране и оставеният непокрит в наказателното поле Георги Амзин вкара за „Витоша” – 1:0. До почивката бистришките „тигри” удариха и греда, а етърци така и не застрашиха сериозно вратата им.

След почивката в игра влезе Иван Петков на мястото на Неделчев и малко след това успя да изравни. В 50-ата минута защитник сгреши, като би топката в Петков, той я овладя и от 30 метра с красив удар прехвърли излезлия напред вратар Василев. В игра се появиха и Камил и Плахов на мястото на Цветков и Ивайлов.

В средата на полувремето Петър Димитров отправи чудесен удар от границата на наказателното поле, но вратарят на домакините успя да избие. Те пък имаха възможност в 83-ата минута, когато Кирил Акалски спаси удар от близо 30 метра. До края до промяна не се стигна – 1:1.

„Етър“: Акалски, Кирилов, Минков, С. Иванов, Николов, Ивайлов (64 Плахов), Ст. Генчев, Цветков (60 Кямил), Неделчев (46 Петков), Тодоров, Димитров.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов