Великотърновка е почетен член на журито на „Stevie Awards за жените в бизнеса”

Велико Търново Лайф

08-11-2016, 10:52

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Самата Цвета Калейнска е носител на сребърен медал в престижния форум

Великотърновката Цвета Калейнска (Tsvetta) бе избрана за почетен член на журито за финала на международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” (Stevie® Awards for Women in Business) в категория 2016 Индивидуални/Предприемачески награди. Самата тя е носител на сребърен медал от международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” в категория “Жени помагащи на жени” от 2014 година.
Наградите Stevie се връчват ежегодно и са създадени, за да почетат и да създадат обществено признание за постиженията и положителния принос на компании и бизнес лидери от цял свят.
Tsvetta е Директор за социалните мрежи в корпорация Brandwatch в Ню Йорк. Родена е във Велико Търново и през 2008 г. се премества в САЩ, за да получи висше образование. През 2012г. Tsvetta завършва колежа “Св. Франциск” с дипломи по маркетинг мениджмънт, международен бизнес и икономика. През 2015 завършва Градския университет на Ню Йорк в кампуса Барух, където учи магистратура. През 2010 г. е коронясана за Мис България Диаспора САЩ и започва кариерата си на модел, въпреки 165-сантиметровия си ръст. Българското гуру в онлайн индустрията в Америка има опит с големи компании като филмовото студио Парамаунт, Тойота, НАСКАР и Сони. В свободното си време Tsvetta насърчава българските младежи да се образоват и да разгръщат потенциала си на лидери. Владее свободно 5 езика. Автор е на редица статии върху същността и използването на потенциала социалните мрежи, специално разработени за неспециалисти, публикавуни в български и световни медии.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов