Община Горна Оряховица се присъединява към инициативата „Мениджър за един ден”

Животът

15-11-2016, 01:11

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Община Горна Оряховица ще се присъедини към инициативата „Мениджър за един ден”, организирана от Фондация Джуниър Ачийвмънт България. На 17 ноември в 10.00 ч. , две единадесетокласнички от ПГЛПИ „Атанас Буров” ще заемат местата на кмета на Общината инж. Добромир Добрев и на председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов. На стола на градоначалника ще седне Диана Иванова, която изучава специалността „Банково дело”, а ръководството на местния парламент ще поеме Йоанна Василева, чиято специалност е „Оперативно счетоводство”. Двете момичета ще имат възможността отблизо да видят как работи общинска администрация и как се управлява Общината.

За петнадесети пореден път Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата „Мениджър за един ден“. Събитието ще се проведе под патронажа на Президента на Република България и с участието на Кмета на Столична община, министерства и държавни институции. Ученици и студенти от цялата страна ще имат възможността да преживеят един реален работен ден в малки и големи компании, държавни и общински институции.

“Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България, която се провежда ежегодно в над 100 държави. Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз - образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов