Кметът на Свищов получи приза „Кмет на годината 2016” за „Ефективно управление на проекти“

Мисия

17-11-2016, 13:01

Снимка:

кмета.бг

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Наградата бе в раздел „Средна община“

В препълнената зала на хотел „Маринела” в София се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в „Кмет на годината 2016”. Кметът на община Свищов Генчо Генчев бе удостоен с наградата в категория „Ефективно управление на проекти“, която му бе връчена от  адвокат Биляна Тончева, прокурист на „Еко Глоуб“ ООД. Призът в раздел „Средна община“ кметът Генчев прие с радост, като изрази благодарност към служителите и експертите в общинска администрация, общинското ръководство и председателя на ОбС – Свищов, без които тази награда нямаше да е факт.

В раздел „Малка община“ наградата отиде при градоначалника на Девин Красимир Даскалов, а в раздел „Голяма община“ – при управника на Хасково Добри Беливанов.

Директорът на дирекция “Околна среда” към ЕК Джордж Кремлис, председателят на Асоциацията на гръцките общини Йоргос Патулис и неговите заместници, омбудсманът  на Р България Мая Манолова, Западно- и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати и интелектуалци поднесоха овациите си за кметовете-лидери. На финала водещата Радина Червенова покани носителите на тазгодишните кметски Оскари за обща снимка на тържествената сцена.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов