Преасфалтират частично 3000 кв. м улична площ във Велико Търново

Мисия

18-11-2016, 12:07

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Дейностите са част от текущата поддръжка пътната инфраструктура

Около 3000 квадратни метра улична площ във Велико Търново ще бъде частично преасфалтирана. Дейностите са част от текущата поддръжка и подготовката на пътната инфраструктура в рамките на града за предстоящия зимен сезон.

Работата започна от квартал „Света гора”, където вече са обработени около 600 квадратни метра участъци от улиците „Димитър Найденов”, „Теодосий Търновски” и „Сливница”. От два дни насам техниката на фирмата изпълнител извършва частични ремонти на отсечките край спортен комплекс „Ивайло” – ул. „Тодор Балина” и ул. „Йоновка”. Ще бъдат обхванати и части от улиците „Филип Тотю”, „Ангел Кънчев” и „Ниш”. Общата площ е приблизително 320 квадратни метра.

Предстои частично преасфалтиране на участъци от основните трафик-улици във Велико Търново. Текущите ремонти ще бъдат предприети също по отсечките, разположени северно от булевард „България” и в кв. „Акация”, по пътната инфраструктура между ул. „Мармарлийска” и бул. „Никола Габровски”, както и по улиците в широкия център на града. Обхванати ще бъдат части от ул. „Арх. Г. Козарев” и ул. „Полтава” в кв. „Колю Фичето”, както и участъци от няколко улици в кварталите „Бузлуджа” и „Зона В”. Дейностите ще се извършват в зависимост от метеорологичните условия.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)