Георги Василев: "Мачът срещу "Созопол" ще е битка" - velikotarnovo.utre.bg

Георги Василев: "Мачът срещу "Созопол" ще е битка"

18 ноември 2016, 18:41 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Велико Търново

Виолетовите приемът съперника си утре от 14,30 ч. на стадион „Ивайло”

„Предстои ни много тежък мач срещу отбор, който има свой стил, свой начин на игра и той му носи успех, затова са и в челото. Играят рационално и неприятно за противниците, с много твърд подход, енергия и физически сили и пречат да се играе, чакат да изненадат с контраатака“, коментира старши треньорът Георги Василев преди съботния мач на етърци със „Созопол“. "Виолетовите" приемат в събота от 14:30 ч. на стадион "Ивайло" съперник, с който делят третото място в класирането и който вече 8 мача няма загуба и допуснат гол. „Вече в групата няма отбори, които да не се познават, ние познаваме „Созопол“, те нас също. А и техният отбор се гради от години. Дали ще ги изненадаме? Ще ги изненадаме, ако ги бием. Основното е, че ще се води битка“, добави Генерала.

Добрата новина е, че в „Етър“ няма наказани и контузени футболисти. „Имам 24 играчи на разположение, така че въпросът е да изберем най-точното за този мач. Контролата със „Спартак“ не ни помогна, беше заблуда, защото това изобщо не беше стилът на „Созопол“. Като старание от играчите съм доволен, но нека не се заблуждаваме, „Спартак“ просто не ни пречеха. Иначе нашите играчи се стараят, всеки иска да намери място в основните 11.

От 20 полеви играчи ще трябва да се лишим от 4, ще избираме в последния момент на кого ще заложим в основния състав и резервите. Искам да кажа, че това се решава от треньорите, а не от запалянковците. Това е отговорност, която носи само треньорът, а не другите хора, които добре се възползват, когато отборът забоксува. Аз никога не бягам от отговорност, така че това, което реша, смятам, че ще е най-доброто“, категоричен бе Георги Василев. Капитанът на тима Станислав Генчев заяви, че настроението в отбора е високо и етърци ще направят всичко възможно да прекъснат серията с победа, като зарадват своите фенове.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета