Станимир Гъмов и звездите от "Летовници" раздават автографи във Велико Търново

Велико Търново Лайф

25-11-2016, 15:07

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

На 3 и 4 декември гледаме хитовата родна комедия в старата столица

Комедията „Летовници” на режисьора Ивайло Пенчев тръгва на турне из страната през ноември и декември, като част от актьорския състав ще се срещне на живо със зрителите за автографи. Филмът стана хит в киносалоните, като още в първата седмица след премиерата си, се нареди на 8-а позиция в бокс офиса, наред с големите холивудски заглавия, което го направи единственият български филм в класацията. 
Във Велико Търново филмът ще се излъчи на 3 и 4 декември от 19,00 часа в залата на Община Велико Търново, партньор на събитието. Публиката ще може да се срещне и да вземе автографи от актьорите Станимир Гъмов, Милена Аврамова, Теодор Елмазов, Раиса Полякова и режисьора Ивайло Пенчев,  половин час преди прожекцията. 
„Летовници” събира невероятен актьорски състав от обичани български кино и театрални артисти от няколко поколения – Анета Сотирова, Пламена Гетова, Васил Банов, Георги Мамалев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Станимир Гъмов, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Милена Аврамова, София Бобчева, Свежен Младенов, Елица Григорова, Дарин Ангелов, Николай Станоев, Цветомир Иванов, Раиса Полякова, Николай Урумов, Теодор Елмазов и др. 
Филмът получи чудесни отзиви както от страна на критиката и индустрията, така и от страна на зрителите и бе удостоен с две награди на публиката в рамките на 2 месеца от старта на излъчването му на фестивала „Златна роза” 2016 г. и международния фестивал „Смешен филм фест” в Габрово. 
 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)